okres Semily – příspěvková organizace

Termín: 16. 02. 2018
Místo: Sokolovna a ZŠ Přepeře

Naše základní škola uspořádala v pátek 16. února 2018 tradiční maškarní karneval. V maskách přišli nejen žáci, ale i celý učitelský sbor v čele s „Jardou Jágrem 68“ alias panem ředitelem Tomešem.

Po příchodu do sokolovny celý rej roztančila paní učitelka Zlatka v převleku „šaška“. Na pomoc s roztančením si šašek vzal paní učitelku Jitku, která byla perfektně zamaskovaná v masce „mimina“. Celou akci pečlivě fotografovala paní vychovatelka a asistentka Adéla v převleku „natěrače“. O hudbu se postarala paní učitelka „DJ malíř pokojů“ Eva Hauzrová English teacher, učitelka angličtiny. 

Promenáda ukázala pestrost masek, mezi dívkami byly čarodějky, princezny, víly, atletky, kočky, Pipy Dlouhá punčocha atd. Ani u chlapců si nikdo neopomenul připravit pořádný kostým a tak brázdil taneční parket důchodce, policista, kovboj, kostlivec, fotbalista, pasáček ovcí a další bezvadné masky.

Během celého karnevalu probíhaly soutěže družstev. Poslední hrou byla hra „židle“, kdy si všechny masky musely odložit hole, klobouky, paruky, šátky, flétny, aby se mohly naplno zapojit. 

Karneval se s bohatým programem, malými odměnami a výbornou náladou se dětem líbil a zakončily ho pokřikem „Hurá, Hurá, Hurá!“

Print Friendly, PDF & Email