okres Semily – příspěvková organizace

Termín: 09. 03. 2018
Místo: ZŠ Příšovice

Jedenáct sportovců z Přepeř se v pátek 9. 3. zúčastnilo tradičního turnaje ve vybíjené v Příšovicích.

Na turnaj se přihlásilo celkem pět týmů: Příšovice, Přepeře, škola 28. října a dva týmy ze školy v Žižkově ulici (obě jmenované školy jsou z Turnova). První zápas jsme odehráli s celkem z Příšovic, kterému jsme po těsném boji podlehli. Druhý zápas, tentokrát s jedním z týmů z „Žižkovky“, pro nás byl bohužel také bez zisku bodu. Třetí zápas, už velmi vyrovnanější, jsme odehráli s druhým týmem „Žižkovky“. Prohráli jsme těsně v prodloužení, tudíž jsme zaslouženě získali bod do naší tabulky. Poslední zápas pro nás dopadl vítězně, kdy jsme porazili školu z 28. října v Turnově. Celkově jsme se umístili na krásném 4. místě.

Všem sportovcům musím poděkovat za skvělou reprezentaci naší školy. Chováním a smyslem pro férovou hru naše děti jasně dominovaly. Jmenovitě: Vojta Machačný, Hugo Novotný, Víťa Vintera, Kuba Véle, Lukáš Dolanský, Jířa Marek, Vikča Štefaníková, Kačka Sajdlová, Anetka a Terezka Markovy, Linda Peštová.

Obrovské poděkování také patří paní Štefaníkové, panu Vélemu a panu Peštovi za pomoc a ochotu při dopravě na turnaj i z něj. Moc děkujeme.

Ke stažení:

Print Friendly, PDF & Email