okres Semily – příspěvková organizace

Ve čtvrtek 5. dubna čekal naše děti další turnaj ve vybíjené. Do okrskového kola postoupily děti z Přepeř na krásném druhém místě z prvního kola, které se konalo v Příšovicích. Druhé kolo se konalo v Turnově se sportovní hale ve Skálově ulici.

Turnaje pro smíšená družstva se zúčastnilo celkem 6 týmů. ZŠ Příšovice, ZŠ Přepeře, ZŠ Žižkova, ZŠ Jenišovice, ZŠ 28. října, ZŠ Skálova. Souběžně s tímto turnajem ještě probíhal turnaj dívek, ve kterém soutěžila čtyři družstva. Naše škola měla zastoupení pouze ve smíšených družstvech.

Do turnaje jsme vstoupili třemi výhrami v řadě, kdy jsme porazili Jenišovice, Skálovku a školu 28. října. Čtvrtý zápas jsme hráli s Příšovicemi. Zápas děti dotáhly až do prodloužení, kde těsně soupeři podlehly. S Příšovicemi odehrály snad nejlepší utkání, co jsem zatím viděla. Poslední utkání jsme bohužel s Žižkovkou prohráli. Po součtu bodů se děti z Přepeř umístily na krásném 3. místě.

Všem zúčastněným dětem musím opět poděkovat za vzornou reprezentaci naší školy, fair play hru a slušné chování. Jsem vždycky moc ráda, když s touhle partou fajn sportovců můžu někam jet, protože je radost s nimi spolupracovat a můžu se na ně spolehnout. (Anetka a Terezka Markovy, Vikča Štefaníková, Linda Peštová, Lukáš Dolanský, Jířa Marek, Vojta Machačný, Hugo Novotný, Víťa Vintera, Kubik Véle, Kačka Sajdlová).

Děkujeme babičkám a dědečkům holek Markových (Markovi a Koškovi), kteří nás opět přijeli na turnaj podpořit.

Soubory ke stažení:

Print Friendly, PDF & Email