okres Semily – příspěvková organizace

Pátek 18. 12. byl poslední školní den tohoto kalendářního roku a tak jsme opět pro žáky naší školy připravili tradiční společné posezení u šálku čaje. První dvě vyučovací hodiny tento den už byly plné vánoční atmosféry a po velké přestávce přišlo to největší potěšení.

Děti se ve všech třídách sesedly okolo vánočního stromečku, ochutnávaly vzájemně cukroví, které jim maminky nachystaly, a nad šálkem čaje si povídaly o svých plánech na následující vánoční prázdniny. Samozřejmě přišla řeč také na očekávané dárky, které letos možná Ježíšek přinese.

Nejvíce se ale všichni těšili na tu chvíli, kdy ve třídách došlo na rozdávání dárků kamarádům. Ozdobné stuhy a papíry na balíčcích dlouho nevydržely a děti se dychtivě pustily do prohlížení a hraní. Dopoledne tak uteklo rychle jako voda a řízek se salátem ve školní jídelně byl jeho příjemným zakončením.

Děkujeme rodičům za připravené dobroty a dárky. Všem přejeme příjemné prožití vánočních svátků, do nového roku ještě více než kdy jindy hodně zdraví, sil a trpělivosti.

učitelský sbor ZŠ Přepeře

Print Friendly, PDF & Email