okres Semily – příspěvková organizace

Termín: 06. 05. 2022
Místo: Městský stadion L. Daňka

Po dvouleté odmlce zaviněné covidem jsme se sešli opět na atletickém stadionu v Turnově na tradičním 3boji s Adamem, ve kterém jsme v nedávné minulosti byli velmi úspěšní a posbírali několik titulů.

Na stadion jsme přivezli 26 závodníků, kteří se kvalifikovali v nominačním školním kole o několik dnů dříve. Všichni jsme byli bojovně naladění a nastoupili na dráhu s odhodláním se pokusit postoupit na další závody v rámci turnovských škol.

A nemáme se opravdu za co stydět. Do dalšího kola postoupilo ve velké konkurenci (257 atletů), hned 9 závodníků. V přílohách si můžete prostudovat jednotlivé výsledky našich atletů.

Chtěl bych poděkovat všem našim žákům, kteří se těchto závodů zúčastnili.

Na pomyslné stupně vítězů vystoupili:

 

Zlato získala Kristýnka Hujerová.
Stříbro získala Evelin Stachová.
Bronz získal Filip Löffler.

V soutěži družstev naši školu podle regulí mohli reprezentovat vybraní žáci 3. a 4. ročníku. Toto družstvo se na závěr pořadu zúčastní také štafetového závodu na 4 x 60 m.

Naše sestava: Evelin Stachová, Rozálie Brebtová, Ondřej Marek a David Donát.

Na závěr si dovolím ještě pár postřehů. Od začátku to nebyl „vydařený den“. Bohužel se závěr soutěže vůbec nevydařil. Vzhledem k časové tísni nebyly známy výsledky a vyhlášeni vítězové. Poprvé jsme ze stadionu odjížděli rozčarováni. Hlavní pořadatel se omluvil a slíbil, že vítězové jednotlivých tříd budou dodatečně vyhlášeni na příštích závodech.

Protože nechci končit pesimisticky, chtěl bych popřát všem závodníkům ve čtvrtek 12. 05. mnoho úspěchů v soupeření se žáky turnovských škol a velmi dobré výsledky potvrdit i v těchto závodech.

Print Friendly, PDF & Email